IsoPet is duurzame isolatie van gerecyclede plastic flessen

VisscherHolland Bouw presenteert de nieuwste ontwikkeling op het gebied van duurzame isolatie. IsoPet is een polyesterwol, gemaakt van gerecyclede plastic flessen en wordt gebruikt als thermo- en akoestische isolatie. IsoPet is uitermate geschikt voor muurisolatie, scheidingsisolatie en isolatie van hellende daken en verkrijgbaar in panelen en rollen.

Producten binnen IsoPet zijn:

  • IsoPet 35
  • IsoPet 39

Gecertificeerd, recyclebaar en eenvoudig in gebruik

IsoPet is ontwikkeld in Frankrijk en biedt als gecertificeerd product dé oplossing voor de bouwisolatie. Deze isolerende polyesterwol is gemaakt van 100% polyestervezels, welke voortkomen uit het recyclen van PET-flessen. Het product is hierdoor ook weer recyclebaar na einde levensloop.
De binding van het product wordt thermisch en mechanisch gerealiseerd zonder gebruik te maken van chemische bindmiddelen, additieven, boorzouten, vlamvertragers, pesticiden of fungiciden. De warmtegeleiding kent een lambdawaarde van 0,035 W/(m-K) voor IsoPet 35 en 0,039 W/(m-K) voor IsoPet 39. Het akoestisch absorptiewaarde vermogen is tevens een groot pluspunt van IsoPet.

 

IsoPet isolatie
IsoPet

IsoPet toepassing

 

Terug naar Oplossingen