Op deze pagina leest u waar de specialisten van VisscherHolland Bouw aanwezig zijn tijdens een beurs of demonstratie.

Mocht u zelf een demonstratie willen van bijvoorbeeld Leadax of één van onze andere producten, dan kan dat.
Via ons contactformulier kunt u de demo aanvragen, waarna wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

PREFAB

PREFAB is de vakbeurs – en het kennisplatform – voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. De PREFAB beurs vindt voor de 3e keer plaats en wordt dit jaar georganiseerd op 15, 16 en 17 oktober in de Brabanthallen in Den Bosch. De beurs is alle dagen geopend van 10.00-17.00 uur.

PREFAB is de meest up-to-date en complete beurs op het gebied van pre-fabricage binnen de burgerlijke – en utiliteitsbouw. Leveranciers en koplopers in uitvoering binnen de B&U tonen er op de beursvloer hun – direct toepasbare – oplossingen, terwijl de experts in de theaters de bezoekers bijpraten over de laatste ontwikkelingen. PREFAB onderscheidt drie segmenten, die zich allen duidelijk laten terugvinden in zowel het kennisprogramma als op de beursvloer: Ontwerp & Engineering, Componenten & Modules en Logistiek & Assemblage. PREFAB vindt gelijktijdig plaats met Vakbeurs Energie, platform voor professionals in warmte, elektriciteit en energiebesparing. Met een toegangsbewijs voor PREFAB kan men kosteloos ook Vakbeurs Energie bezoeken – en andersom.

VisscherHolland Bouw is ook deelnemer op PREFAB! Wij praten u graag bij over onze nieuwste circulaire isolatie oplossingen, Leadax en onze andere bouwfolies.
PREFAB is niet toegankelijk voor particulieren. Toegang is gratis voor professionals via registratie t/m maandag 14 oktober. Klik HIER voor meer informatie.

DAKEN & ZAKEN

Op woensdag 13 november wordt voor de 4e maal DAKEN & ZAKEN georganiseerd in de EXPO Houten. DAKEN & ZAKEN is dé relatiebeurs voor de platte en hellende dakenbranche en wordt georganiseerd van 10.00-20.00 uur.

DAKEN & ZAKEN is de plek waar opdrachtgevers, leveranciers en verwerkers binnen de dakenbranche elkaar ontmoeten. Het dak wordt steeds meer ontdekt als de locatie voor: de oplossing voor ruimtegebrek in stedelijk gebied, zonnepanelen, groen, wateropvang (ontlasten rioleringssystemen), luchtzuivering, biodiversiteit, gezond en energiezuinig binnenklimaat enz. De belangrijkste functie van het dak is echter de waterdichting. Belangrijk is dus dat dit alles op een goede manier gebeurt, met de juiste materialen en technieken. En als het even kan met gebruikmaking van milieuvriendelijke materialen.

VisscherHolland Bouw toont tijdens DAKEN & ZAKEN verschillende damp werende folies, circulaire isolatie oplossingen en de mogelijkheden van Leadax.
De toegang is gratis, EXPO Houten biedt voldoende parkeergelegenheid en is gelegen aan de A27. Klik HIER voor meer informatie.

BouwBeurs 2025

Van 3 t/m 7 februari 2025 vindt in de Jaarbeurs Utrecht weer de BouwBeurs plaats. Tijdens deze vakbeurs tonen meer dan 500 exposanten een compleet programma waar tevens de nieuwste ontwikkelingen en innovaties worden gepresenteerd. Zeker op het gebied van milieu en circulariteit zullen er veel vernieuwingen worden getoond. De BouwBeurs 2025 vormt hierdoor het trefpunt om professionals uit de bouw- & constructiesector te ontmoeten, kennis te delen en elkaar te inspireren. Naast alle exposanten zullen er in diverse theaters bijeenkomsten plaatsvinden waar presentaties plaatsvinden over thema’s die momenteel zeer actueel zijn zoals circulariteit, digitalisering en industrialisatie. De vorige editie van de BouwBeurs trok meer dan 67.000 bezoekers en werd beoordeeld met een 7,2.

VisscherHolland Bouw is uiteraard ook aanwezig, in combinatie met onze fabrikant van Leadax. Leadax is het nieuwe lood en wordt al jaren ingezet als dé loodvervanger in de bouwsector. Door het gebruik van circulaire grondstoffen, het gewicht (lichter dan lood) en de verschillende mogelijkheden in rollengtes, is Leadax enorm gebruiksvriendelijk en goedkoper dan lood. Daarnaast biedt VisscherHolland verschillende typen folies voor dak, gevel en wand waarbij altijd wordt gekeken naar de best mogelijke manier van isolatie. Tevens zijn er specifieke folies ontwikkeld voor de grond, weg en waterbouw.

Kom langs op onze stand, dan praten onze adviseurs u graag bij over onze producten én mogelijkheden!
Meer informatie (entree, parkeren enz.) over BouwBeurs, klik HIER.